K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Szerezd meg a legjobb állást automatizált videóinterjúval!

közzétéve: 2017-02-28 14:06

A cégeknek százszámra beérkező önéletrajzokból kell kiválasztania azt a néhány jelentkezőt, akit személyesen is meghallgatnak. Így nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Sok modernebb gondolkodású cég ezért automatizált videointerjút használ, hogy több jelöltet megismerhessenek.

Mi az az automatizált videointerjú?

Hasonló egy személyes interjúhoz, csak itt előre állítják be a kérdéseket, a jelöltek pedig otthon válaszolnak rájuk. A webkamerájuk rögzíti a válaszokat és a rendszer továbbküldi a cégnek. Így nem kell időpontot egyeztetni minden döntéshozóval. A jelöltek egyszerűen tudják megmutatni magukat és hogy mi van az önéletrajzuk mögött.

Miért jó ez neked?

Az Indivizo csapata azt ígéri, hogy a videointerjúd alapján személyes visszajelzést kapsz profi HR szakemberektől és beajánlanak a legjobb cégekhez. Tippeket kapsz arra, hogy mire figyelj, mit emelj ki, mi az, ami megnyerő, szakmailag hogyan érdemes tálalnod és hangsúlyoznod egyes készségeidet. Így egy körben jelentkezhetsz több céghez is. A videointerjúd linkjét visszakapod majd, hogy te is beágyazhasd az önéletrajzodba.

interjú580

A feltöltők között szállással egybekötött páros belépőt sorsolnak ki a Brain Bar Budapest 2017 startup konferenciára! Az interjút magyarul ittangolul itt lehet elkészíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.