K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Ismét kezdő vállalkozóknak hirdet workshopot a Kreatív Kolozsvár

közzétéve: 2020-02-24 10:36

580

Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól a Kreatív Kolozsvár következő műhelye, amelyet március 12. és 14. között szervezünk meg Kolozsváron, a K+ Közösségi térben.

A workshopra 24 jelentkezőt tudnak fogadni, a részvétel ingyenes.  A Kreatív Kolozsvár hasonló témájú januári workshopjára több mint háromszoros túljelentkezés volt. Ezért arra biztatják azokat, akik nem kerültek be a képzésre, hogy regisztráljanak újra.

A háromnapos interaktív képzés során a műhelyvezetők üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget, a stratégiára fókuszálva, hogy a résztvevők a lehető legpontosabban ismerjék meg célpiacukat, lehetőségeiket, korlátjaikat. Emellett személyre szabottan segítenek értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol a vásárlóikat megtalálhatják. A műhelyen olyan technikákat lehet elsajátítani, amelynek segítenek átlátni az üzleti terv működőképességét és hibáit is. 

A képzés nem oktatás; a résztvevők saját vállalkozásukon vagy ötleteiken dolgoznak gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

Jelentkezni 2020. március 4, szerda éjfélig lehet a ezen az  űrlapon.

A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldenek március 5-én 17 óráig. 

A kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címen és a Facebookon is válaszolnak a szervezők az esetleges kérdésekre. 

A K plusz program és a Kreatív Kolozsvár támogatója a Nemzeti Tehetség Program.

Trénerek

Hűvös Ágnes
Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés
Karson Consulting senior partner

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. Mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele eddig – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt 2019-ben.

>> Hűvös Ágnessel interjút is olvashatsz, ide kattintva. <<

Orosz Adrián
KKV stratégia és menedzsment
Karson Consulting managing partner

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg. Közgazdász, több iparágra kiterjedő (IT, B2B szolgáltatás, mezőgazdaság) vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. A Karson Consulting managing partnere és tanácsadója. Kávéfanatikus – gyakran találkozhatsz vele a Karsonnal szemközti specialty kávézó teraszán, ahol szürkeállományának serkentésére finomabbnál finomabb filterkávékat hív segítségül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.