2024. március 29. péntekAuguszta
EUR = 4.9388 RON
USD = 4.5768 RON
HUF = 1.2889 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13.026,12(-0,54%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%
K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Vállalkozást tervező fiatalokat, kezdő vállalkozókat vár a Kreatív Kolozsvár januári műhelye

közzétéve: 2020-01-10 17:59

Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól a Kreatív Kolozsvár következő műhelye, amelyet január 31. és február 2. között szerveznek meg Kolozsváron, a K+ Közösségi térben.

A Kreatív Kolozsvár program indulása óta ez lesz a tizedik, kimondottan kezdő vállalkozónak szervezett készségfejlesztő műhely. A korábbi workshopokon összesen közel 200 fiatal vett részt, akik akkor gondolkodtak vállalkozásuk beindításán, vagy az útnak a legelején álltak.

A háromnapos interaktív képzés során a műhelyvezetők üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget, a stratégiára fókuszálva, hogy a résztvevők a lehető legpontosabban ismerjék meg célpiacukat, lehetőségeiket, korlátjaikat. Emellett személyre szabottan segítenek értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol a vásárlóikat megtalálhatják. A műhelyen olyan technikákat lehet elsajátítani, amelynek segítenek átlátni az üzleti terv működőképességét és hibáit is.

IMG_6518

A képzés nem oktatás; a résztvevők saját vállalkozásukon vagy ötleteiken dolgoznak gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

Jelentkezni 2020. január 24, péntek 21 óráig lehet a következő űrlapon: https://tiny.cc/KKjanuariworkshop.

A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldenek a szervezők  január 27-én 17 óráig. A workshopra 24 jelentkezőt tudnak fogadni, a részvétel ingyenes.

A program továbbá 4 emelt szintű vállalkozói workshopot szervezett az évek során, amelyek összesen kb. 80 jelentkezőt vonzottak, és 11 kreatív iparági (filmes, kulturális menedzsment, színház) műhelyt, amelyeken több mint 200-an vettek részt.

Bármilyen kérdésre a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címen válaszolnak a szervezők, de a Facebookon is elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.