K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Pénzügystratégiai vállalkozásfejlesztő workshopot hirdet a Kreatív Kolozsvár

közzétéve: 2018-01-26 12:45

Honnan lesz pénz a vállalkozásra, hogyan lesz pénz a vállalkozásból? A legfontosabb pénzügystratégiai kérdésekkel foglalkozik a Kreatív Kolozsvár következő, emelt szintű képzése.

Olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várják, akiknek vállalkozása minimum 1-2 éve működik és bevételt is termel. A képzés ingyenes, regisztrálni 2018. március 1., éjfélig lehet az itt elérhető űrlap kitöltésével.

A képzésen arra fogsz választ kapni, hogy milyen forrásokat vegyél számításba vállalkozásod tervezésekor (finanszírozási mix), melyik fázisban milyen finanszírozás a leghatékonyabb, hogyan készítsd fel vállalkozásodat befektető bevonására (VC), és hogyan tervezd a kiadásaidat kezdeti bevételeid tükrében.

Trénerek:

Karson Consulting
vös Ágnes – stratégiai tanácsadó, business coach
Innovációs ügynökséget vezetett évekig, ezután pedig saját startupjai mellett más vállalkozások üzleti stratégiáját segíti, illetve vezetőfejlesztéssel foglalkozik. 10 év alatt a magyar startup közösség egyik legismertebb tanácsadója lett.

Orosz Adrián – közgazdász
Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte stratégiatervezés, menedzsment és vállalkozásfejlesztés területen. Több projekt indításában vett részt az IT-től a mezőgazdaság- és vidékfejlesztésig. Tanácsadóként a vállalkozások növekedési motorját segít feltuningolni.

Bármilyen kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj bátran a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.

Pénzügystratégiai vállalkozásfejlesztő workshopot hirdet a Kreatív Kolozsvár bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Vántsa Judit hozzászólása:

    Vannak akik el szeretnének kezdeni valamilyen vállalkozást, nekük, hol szerveznek felnőttképzést? Nagyon sok fiatal -és nem csak- vállalkozna és felnőttképzésben elsajátítaná az alapokat, de évek óta figyelem a Háromszéki hirdetéseket és sehol nem lehet kezdő vállalkozói képzést találni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.