K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Vállalkozási készségfejlesztő workshopot hirdet a Kreatív Kolozsvár kezdő vállalkozók számára

közzétéve: 2017-12-14 14:32

0

Januárra újabb ingyenes workshopot hirdet a Kreatív Kolozsvár kezdő, ötletfázisban levő vállalkozók számára, amelyen a résztvevők szakértőkkel beszélhetik át, elemezhetik ki vállalkozási tervüket, üzleti és pénzügyi tanácsadásban részesülhetnek.

A háromnapos interaktív képzés során Hűvös Ágnes és Orosz Adrián trénerek üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget. A képzés a stratégiára fókuszál, hogy a résztvevők lehető legpontosabban ismerhessék meg a célpiacukat, lehetőségüket, korlátaikat. A workshop emellett személyre szabottan segít értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol a vállalkozó megtalálhatja vásárlóit.

A képzés alatt a trénerek több olyan technikára is tanítanak, amelynek segítségével könnyedén át lehet látni egy üzleti terv működőképességét és hibáit, gyengeségeit is. Foglalkoznak a Lean szemlélettel, és rávezetnek az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére.

A képzés nem oktatás, a résztvevők saját vállalkozáson vagy ötleten dolgoznak gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

A workshopon 20 személy vehet részt. Az érdeklődőktől azt kérik, csak akkor jelentkezzenek, ha vállalni tudják a workshop teljes időtartamán való jelenlétet. A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebéd is biztosítva lesz.

A workshop január 12. és 14. között zajlik, pénteken és szombaton 9 és 18 óra között, vasárnap pedig 9 és 13 óra között. A részletes program itt érhető el.

Jelentkezni 2018. január 8. éjfélig lehet az itt elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével. A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevők január 9-én visszaigazolást kapnak.

A trénerekről:

Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, business coach innovációs ügynökséget vezetett évekig, ezután pedig saját startupjai mellett más vállalkozások üzleti stratégiáját segíti, illetve vezetőfejlesztéssel foglalkozik. 10 év alatt a magyar startup közösség egyik legismertebb tanácsadója lett. Belülről ismeri a kezdő vállalkozók problémáit, és tudja, hogy hogyan lehet áthidalni azokat. Több mint 150 kolozsvári fiatal építette már vele vállalkozásának alapjait.

1

Orosz Adrián közgazdászdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte stratégiatervezés, menedzsment és vállalkozásfejlesztés területen. Több projekt indításában vett részt az IT-től a mezőgazdaság- és vidékfejlesztésig. Tanácsadóként a vállalkozások növekedési motorját segít feltuningolni, megtalálni az induláshoz vagy fejlődéshez vezető utat, majd kialakítani a megfelelő stratégiát.

2

További információk a Kreatív Kolozsvár honlapján, Facebook-oldalán találhatók, illetve a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címen igényelhetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.