K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Kreatív Kolozsvár estek: a Google Magyarország egykori igazgatója és az onlinemarketing.hu vezetője is előadást tart

közzétéve: 2019-05-06 17:09

Heal Edina, a Google Magyarország egykori igazgatója, valamint Berényi Konrád, az onlinemarketing.hu vezetője lesznek a májusi Kreatív Kolozsvár estek meghívottai.

Google, YouTube, Maps és társaik a digitális jövőben

Időpont: 2019. május 14., kedd, 18 óra
Helyszín: K+ Közösségi tér (Unió/Memorandumului u. 3., alagsor)
Regisztrációs link ide kattintva.
A Facebook-eseményt itt találjátok.

Heal Edina, a Google Magyarország egykori igazgatója szerint a digitalizáció nem opcionális, hanem létkérdés. “Élsz, vagy meghalsz! Ez a tét!” Előadásában szó lesz a Google üzleti modelljeiről, a digitalizáció irányába induló vállalkozások fejlődési lehetőségeiről, digitális tartalomgyártásról és a nők kiemelten fontos szerepéről a kreatív iparágakban.

Heal Edina több mint 7 évig vezette a Google magyarországi szervezetét. Irányítása alatt vezették be Magyarországon többek között a YouTube-ot, a Street View szolgáltatást, a Google Playt és a navigációt. A Google előtti 5 évben Magyarország leghallgatottabb, legnagyobb bevételű rádiójának, a Sláger Rádiónak volt vezérigazgatója. Nagy gyakorlata van a tartalom előállításban és a kreatív tehetség gondozásban. Vezette az EMI magyarországi cégét, dolgozott az Island Records-nál, a PolyGramnál és az EMI-nál Londonban is. Két gyermek büszke édesanyja.

5802

Cégem a Facebookon – Üzleti kommunikáció a közösségi médiában

Időpont: 2019. május 21., kedd, 18 óra
Helyszín: K+ Közösségi tér (Unió/Memorandumului u. 3., alagsor)
Regisztrációs link ide kattintva.: https://bit.ly/CégemaFacebookon
A Facebook-eseményt itt találjátok.

“Nagyon sok dolog változott az elmúlt 15 évben a kommunikációban. Az egyik legfontosabb változás az elérhető és valóban elért, megkapott információk hatalmas tömege. Ez a hatalmas mennyiségű információ mára egyre több ember számára válik kezelhetetlenné, így lassan kialakulnak azok az egyéni technikák, amikkel próbáljuk elkerülni ezt a dömpinget” – írja Berényi Konrád egyik blogbejegyzésében. Ezekről az egyéni technikákról és kialakításukról lesz szó kolozsvári előadásában.

Berényi Konrád online marketing szakértő, közgazdász, az onlinemarketing.hu vezetője. 1995 óta foglalkozik az internettel, 1996 óta az internet üzleti lehetőségeivel és felhasználásával. Ő írja és szerkeszti az egyik legrégebbi marketinges szakmai blogot (onlinemarketing.blog.hu). Több marketing szakkönyv társszerzője, 2014 óta az MKB Kiválóságok Klubja tagja.

5801

A K plusz program és a Kreatív Kolozsvár támogatója a Nemzeti Tehetség Program.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.