2021. június 21. hétfõAlajos
EUR = 4.9250 RON
USD = 4.1340 RON
HUF = 1.3889 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,6%
BET = 11,608.18(-0.42%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%
ARCHÍVUM

A blogról

Miért, hogyan, mit?

Bármilyen új projektbe kezdünk, ezekre a kérdésekre választ kell adnunk, találnunk, először magunkban, magunknak, aztán másoknak is.  A Nő.Élet.Erő.-vel a

MIÉRT egyértelmű: a világ nem abba az irányba halad, ami szerintem rendben lenne, egyre nagyobb szociális, környezeti armageddon fenyeget, és nem a valamikori távoli jövőben, hanem még a mi életünkben. Közgazdászként, politológusként és úgy alapvetően, a társadalmi folyamatokra érzékeny civilként azt látom, tapasztalom, hogy pont a női princípium hiánya az, ami a felborítja a gazdasági, politikai egyensúlyt, ami kifordítja a világot magából és halálosan egészségtelen viszonyokat eredményez.

– És HOGYAN lehetne ez ellen tenni? Mind több nő bevonásával a üzleti, politikai, civil vezetésbe, teret adva a férfiakétól eltérő gondolatok, megközelítések, módszerek kiteljesítésére.

MIT tudok személy szerint én hozzátenni ehhez a témához és miben járulhat hozzá ez a blog az ügyhöz? Mindennek az alapja a gazdaság, így a gyökerénél szeretném megfogni a problémát. Annak naplózása mellett, hogy hogyan építem fel a társadalmilag felelős vállalkozásomat, hogy képes vagyok-e valóban megcsinálni, szó lesz itt még sok mindenről – nő, biznisz, vezetés, közélet- írott és videós formában is.

Életem eddigi legnagyobb kalandja és megvalósítása az, amibe most belevágok, ezért a drukkereknek és ellenségeknek is itt a helye!