K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Lifestyle tippek a Blogdíler negyedik közönségtalálkozóján

közzétéve: 2016-12-06 13:55

A lifestyle blogok vonalán halad tovább a Blogdíler. Az Igen, tessék! mozgalom 2016 december 9-én, pénteken 17 órától a K+ közösségi térben szervezi meg a Blogdíler projekt negyedik közönségtalálkozóját, ahol egy vloggerpárossal, Linával és Pannival találkozhatunk.

Lina és Panni több mint három éve indított közös Youtube csatornát, amely eleinte csak hobby volt, mára viszont a napi rutin részévé vált számukra. Videóik változatosak, beszélnek divatról, gasztronómiáról, szórakozásról, életstílusról – igyekeznek különlegesen megközelíteni a témákat. Youtube csatornájuknak több mint 50 ezer feliratkozója van.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

580

A Blogdíler programsorozata célja, hogy azok az erdélyi magyar fiatalok, akik a magyar blog- és vlogoszférát követik, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával. Mindez azért is fontos, mert Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt.

A rendezvénysorozat szeptembertől decemberig tart, és öt találkozót foglal magában.

A Blogdíler projekt közönségtalálkozói a K Plusz program keretében valósulnak meg. A K Plusz egy komplex tehetséggondozási keretprogram, amelynek legfontosabb célkitűzése a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása: képességeik, készségeik és kompetenciáik fejlesztése, kapcsolatrendszerük erősítése. A programot a PONT Csoport a budapesti Új Nemzedék Központtal és a kolozsvári Magyar Ifjúsági Központtal partnerségben koordinálja. A program az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Tehetségprogram révén részesült támogatásban.

Több információt a Blogdíler Facebook oldalán találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.