K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Blogdíler: a tech bloggerek után lifestyle és beauty bloggerrel lehet találkozni

közzétéve: 2016-10-19 13:47

A tech bloggerek után lifestyle és beauty bloggerekkel ismerkedhetnek meg a kolozsváriak. Az Igen, tessék! mozgalom október 21-én, pénteken 17 órától a K+ közösségi térben szervezi meg a Blogdíler projekt harmadik közönségtalálkozóját, melynek meghívottja Sági Evelin.

580sagi

Sági Evelin magyarországi lifestyle, beauty blogger. Az Aviana Rahl blogot 2011-ben indította. Az egyetem befejezése után, az álláskeresés fázisában, a mindössze három darab sminktermékével próbálta kiélni kreativitását. Elkészült munkáit Facebook-on osztotta meg, barátai biztatására folytatta ezt a tevékenységet. Saját maga modellje volt és minden apróság szikraként adta az újabbnál-újabb ötleteket neki, amelyeket minden előképzettség nélkül valósított meg. Fejlesztette magát, videókból, könyvekből tanult. 2014-től kezdett el rendszeresen videós tartalmakat gyártani és a YouTube csatornája egyre népszerűbbé vált, több mint 79 ezer feliratkozója van.

A Blogdíler programsorozat célja, hogy azok az erdélyi magyar fiatalok, akik a magyar blog- és vlogoszférát követik, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával. Mindez azért is fontos, mert Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt.

A rendezvénysorozat szeptembertől decemberig tart, és öt találkozót foglal magában.
A Blogdíler projekt közönségtalálkozói a K Plusz program keretében valósulnak meg. A K Plusz egy komplex tehetséggondozási keretprogram, amelynek legfontosabb célkitűzése a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása: képességeik, készségeik és kompetenciáik fejlesztése, kapcsolatrendszerük erősítése. A programot a PONT Csoport a budapesti Új Nemzedék Központtal és a kolozsvári Magyar Ifjúsági Központtal partnerségben koordinálja. A program az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Tehetségprogram révén részesült támogatásban.
Több információért kövessék a BlogdílerFacebook oldalát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.