2022. aug. 13. szombatIpoly
EUR = 4.8909 RON
USD = 4.7450 RON
HUF = 1.2438 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,631.92(0.49%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%
K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Blogdíler: Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével lehet találkozni pénteken

közzétéve: 2016-09-20 14:47

blogdíler-khell bogdán

Másodjára szervez közönségtalálkozót az Igen, tessék! mozgalom a BlogdÍler projekt keretén belül. Ezúttal Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével ismerkedhetünk meg a K+ közösségi térben 2016. szeptember 23-án, pénteken 17 órától.

Khell Bogdán már iskolás korában rajongott a mobiltelefonokért. Tanulmányai befejeztével egy telekommunikációs cégnél kezdett el dolgozni, ahol arra eszmélt rá, mennyire kevés információ áll a magyarországi fogyasztók rendelkezésére a mobiltelefonokról – ekkor hozta létre weboldalát, a Mobilaréna.hu-t. A technológia fejlődésével egyre több olvasója lett, majd 2005-ben a Prohardver online PC magazinnal társultak.

A Blogdíler programsorozat célja, hogy azok az erdélyi magyar fiatalok, akik a magyar blog- és vlogoszférát követik, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával. Mindez azért is fontos, mert Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt.

A rendezvénysorozat szeptembertől decemberig tart, és öt találkozót foglal magában.
A Blogdíler projekt közönségtalálkozói a K Plusz program keretében valósulnak meg. A K Plusz egy komplex tehetséggondozási keretprogram, amelynek legfontosabb célkitűzése a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása: képességeik, készségeik és kompetenciáik fejlesztése, kapcsolatrendszerük erősítése. A programot a PONT Csoport a budapesti Új Nemzedék Központtal és a kolozsvári Magyar Ifjúsági Központtal partnerségben koordinálja. A program az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Tehetségprogram révén részesült támogatásban.
Több információért kövessék a BlogdílerFacebook oldalát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.