K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Gyere velünk a Brain Bar Budapestre és a Talent Zone-ra

közzétéve: 2016-05-17 12:19

5801

…ahol Kolozsvár, Budapest és London kreatív fiataljai találkoznak!

Az Új Nemzedék Központ, a Design Terminál és a Kreatív Kolozsvár társszervezésében Budapestre utazunk a Brain Bar Budapestre és a Talent Zone-ra, június 3–8. között. Ide TÉGED is magunkkal akarunk vinni.

A Brain Bar Budapest Kelet-Közép-Európa legnagyobb inspirációs fesztiválja, ahol a résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint az ember vs. robotika, élő vs. mesterséges, adat vs. ember, háborúk vs. videójáték, űr vs. Föld, vagy gazdaság vs. biológia.

A Talent Zone az a többnapos kiegészítő rendezvény, ahol budapesti, londoni és kolozsvári kreatív fiatalok találkoznak és dolgoznak ki innovatív ötleteket és megoldásokat, interakcióba lépve a budapesti üzleti és kreatív szektorral. A Talent Zone együttműködő partnerei a Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft., a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ és a PONT Csoport (Kolozsvár)

Kit várunk a csapatba?

8 Kolozsváron tanuló, vagy itt tevékenykedő 18. életévét betöltött, de nem idősebb, mint 30 éves fiatalt választunk ki, aki a leginnovatívabb, legkreatívabb ötlettel áll elő egy, a kolozsvári társadalomban jelentkező valamilyen probléma, szükséglet megoldására.

Mit biztosítunk?

Mindent (utazást, szállást, ellátást) állunk. Mi több, a budapesti napokon a BKV járatain érvényes bérletben is részesülsz, hogy ne legyen gond teljesen átélni a budapesti élményt. Kolozsvárról június 3–án hajnalban indulunk és június 8–án napközben érünk vissza.

Hogyan jelentkezz?

Fogalmazz meg egy téged vagy környezetedet érintő problémát (pl. oktatás, közlekedés, technológia, életminőség javítása) és az erre vonatkozó megoldási javaslatodat. Mutasd be legkésőbb május 23–án 23 óra 59 percig. Ez lehet egy rövid (telefonos) videó, egy szöveges eszmefuttatás, opcionálisan képpel, grafikával stb. Úgy mutasd be, ahogy számodra legkönnyebb megfogalmazni és szemléltetni a felvetett problémát. Szabad kezed van. FONTOS, hogy ezt a Facebook-eseményünkben oszd meg.

Visszaigazolás: 2016. május 24.
Ha kérdésed van, akkor írj a kreativkolozsvar@pontgroup.org e-mail címre.

1pr

2pr

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.