2018. november 17. szombatHortenzia, Gergõ
EUR = 4.6639 RON
USD = 4.1179 RON
HUF = 1.4490 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2688 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,1%
BET = 8,574.88(0.01%)
Infláció = 5,03%
Alapkamat = 2,25%
ARCHÍVUM

A blogról

Miért, hogyan, mit?

Bármilyen új projektbe kezdünk, ezekre a kérdésekre választ kell adnunk, találnunk, először magunkban, magunknak, aztán másoknak is.  A Nő.Élet.Erő.-vel a

MIÉRT egyértelmű: a világ nem abba az irányba halad, ami szerintem rendben lenne, egyre nagyobb szociális, környezeti armageddon fenyeget, és nem a valamikori távoli jövőben, hanem még a mi életünkben. Közgazdászként, politológusként és úgy alapvetően, a társadalmi folyamatokra érzékeny civilként azt látom, tapasztalom, hogy pont a női princípium hiánya az, ami a felborítja a gazdasági, politikai egyensúlyt, ami kifordítja a világot magából és halálosan egészségtelen viszonyokat eredményez.

– És HOGYAN lehetne ez ellen tenni? Mind több nő bevonásával a üzleti, politikai, civil vezetésbe, teret adva a férfiakétól eltérő gondolatok, megközelítések, módszerek kiteljesítésére.

MIT tudok személy szerint én hozzátenni ehhez a témához és miben járulhat hozzá ez a blog az ügyhöz? Mindennek az alapja a gazdaság, így a gyökerénél szeretném megfogni a problémát. Annak naplózása mellett, hogy hogyan építem fel a társadalmilag felelős vállalkozásomat, hogy képes vagyok-e valóban megcsinálni, szó lesz itt még sok mindenről – nő, biznisz, vezetés, közélet- írott és videós formában is.

Életem eddigi legnagyobb kalandja és megvalósítása az, amibe most belevágok, ezért a drukkereknek és ellenségeknek is itt a helye!