2024. március 19. keddAngelday, József, Bánk
EUR = 4.9388 RON
USD = 4.5768 RON
HUF = 1.2889 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13.026,12(-0,54%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%
K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Hogyan indítsunk társadalmi vállalkozást? Megtudhatjátok hétfőn a K+ térben

közzétéve: 2017-11-03 15:26

social

A várnai (Bulgária) The Social Teahouse projekttel és alapítóival ismerkedhet meg a kolozsvári közönség egy különleges Kreatív Kolozsvár-esten november 6-án, hétfőn 18 órától a K+ közösségi térben.

Stoyana Stoeva és Maya Doneva alapítók, akik egyúttal a Várna Európa Ifjúsági Fővárosa 2017 pályázat társszerzői, a szociális vállalkozások terén szerzett tapasztalatukról beszélnek, és bemutatják a PONT Csoporttal közösen összeállított How to Start a Social Startup? (Hogyan indítsunk társadalmi vállalkozást?) című kalauzt.

A The Social Teahouse három lépésben nyújt segítséget a fiataloknak. Először egy mentorprogramban vehetnek részt, ahol fejlesztik a szociális és kommunikációs készségeiket, érzelmi intelligenciájukat, valamint megismertetik őket állampolgári jogaikkal és kötelességeikkel. Ezt egy képzés követi, ahol a vendéglátásban szükséges szakmai készségeket sajátítják el, végül pedig elhelyezkedhetnek első munkahelyükön, amely az önálló élethez és szakmai fejlődéshez is lehetőséget nyújt.

face

5801

A projekt 2017-ben elnyerte a legjobb társadalmi vállalkozás üzleti tervének díját, amelyet a Bulgáriai Nonprofit Jogi Központ és a bulgáriai Reach for Change helyi vállalkozásokat támogató inkubátor ajánlott fel.

Az előadás angol nyelven zajlik. A részvétel ingyenes, ezen az űrlapon lehet jelentkezni, hogy elegendő ülőhelyet tudjanak biztosítani a szervezők. Az esemény Facebook-oldalát itt érhetitek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.