2017. február 20. hétfõÁlmos
EUR = 4.5194 RON
USD = 4.2442 RON
HUF = 1.4680 RON
GDP-növekedés = 4,8%
Átlagbér = 2076
Munkanélküliség = 6,1%
BET = 7,755.27(0.13%)
Infláció = -0,2%
Alapkamat = 1,75%
K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Élő mesekönyv és afrikai élménybeszámoló a jövő heti Kreatív Kolozsvár esteken

#1 BOOKR Kids – a mesekönyvek forradalmasítója kedd, február 21., 18:00 // K+ közösségi tér (Unió/Memorandumului u., 3. sz.) A Keddi Kreatív Kolozsvár esten a BOOKR Kids mutatkozik be, vagyis az „élő mesekönyv”. A szülőknek és gyerekeknek egyaránt élményt nyújtó tovább »

Mit jelent a felhasználói élmény megtervezése?

A szépség csak a jéghegy csúcsa a user experience (UX) dizájnban, meg amúgy a formatervezésben. Egy digitális termék (például mobil alkalmazás, weboldal) esetében a felhasználói élmény megtervezésekor legalább annyira fontos a használhatóság, a hasznosság és az eladhatóság – mondta Pásztor tovább »

Kezdő vállalkozók találkozhatnak befektetőkkel a Kreatív Kolozsvár pitchversenyén

Kezdő vállalkozók találkozhatnak befektetőkkel és befektetési lehetőséghez juthatnak a Kreatív Kolozsvár pitchversenyén, melyet a PONT Csoport a TransUP befektetői csoporttal partnerségben szervez. A Kreatív Kolozsvár és a TransUP befektetői csoport pitchversenyt hirdet 2017. február 24-ére befektetésre érett vállalkozások számára, melyet tovább »

Hogyan tervezz olyan alkalmazást, amit szeretnek és használnak az emberek?

UX design – avagy hogyan tervezz olyan alkalmazást, amit szeretnek és használnak az emberek címmel tart előadást Pásztor Dávid, a budapesti UX studio alapítója a következő Kreatív Kolozsvár esten. Az előadás 2017. február 7-én, kedden 18 órától kezdődik a K+ közösségi térben (Unió/Memorandumului tovább »

Lifestyle tippek a Blogdíler negyedik közönségtalálkozóján

A lifestyle blogok vonalán halad tovább a Blogdíler. Az Igen, tessék! mozgalom 2016 december 9-én, pénteken 17 órától a K+ közösségi térben szervezi meg a Blogdíler projekt negyedik közönségtalálkozóját, ahol egy vloggerpárossal, Linával és Pannival találkozhatunk. Lina és Panni több mint tovább »

Folytatódik a Kreatív Kolozsvár vállalkozói készségfejlesztő képzéssorozata

Újabb vállalkozói készségfejlesztő workshopot szervez a Kreatív Kolozsvár 2016. november 25–27. között Kolozsváron a K+ közösségi térben. A képzés olyan fiataloknak szól, akiknek már van vállalkozásuk, de az még nem pörgött fel eléggé, vagy akiknek már van egy vállalkozási ötletük, tovább »

Blogdíler: a tech bloggerek után lifestyle és beauty bloggerrel lehet találkozni

A tech bloggerek után lifestyle és beauty bloggerekkel ismerkedhetnek meg a kolozsváriak. Az Igen, tessék! mozgalom október 21-én, pénteken 17 órától a K+ közösségi térben szervezi meg a Blogdíler projekt harmadik közönségtalálkozóját, melynek meghívottja Sági Evelin. Sági Evelin magyarországi lifestyle, tovább »

Egyetemisták és teljes munkaidőben dolgozók is jelentkezhetnek a Kreatív Kolozsvár vállalkozásgyorsító programjára

Mivel sokan jelezték részvételi szándékukat, és azt is, hogy nehézséget okoz 5 napon keresztül folyamatosan jelen lenni a programon munkahely mellett, a Speed 5 program szervezői átalakították a programot. Következésképpen az első két szuperinteznív nap után testre szabott, egyéni órarendet tovább »

Blogdíler: Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével lehet találkozni pénteken

Másodjára szervez közönségtalálkozót az Igen, tessék! mozgalom a BlogdÍler projekt keretén belül. Ezúttal Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével ismerkedhetünk meg a K+ közösségi térben 2016. szeptember 23-án, pénteken 17 órától. Khell Bogdán már iskolás korában rajongott a mobiltelefonokért. Tanulmányai befejeztével tovább »

Szuperintenzív vállalkozásfejlesztő programot hirdet a Kreatív Kolozsvár

A Speed5 egy ingyenes, szuperintenzív vállalkozásfejlesztő program, amelyre a Kreatív Kolozsvár szervezésében kerül sor 2016. október 3–8. között Kolozsváron. Az egyhetes képzés segítségével a fiatal vállalkozások hónapokat nyerhetnek a piacra lépes folyamatában. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet szelekció tovább »