2017. szeptember 19. keddVilhelmina
EUR = 4.5990 RON
USD = 3.8373 RON
HUF = 1.4858 RON
GDP-növekedés = 5,9%
Átlagbér = 2376 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 7,966.97(-0.36%)
Infláció = 1,42%
Alapkamat = 1,75%
K Plusz tehetséggondozási keretprogram
  • Célkitűzés

    a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása
  • Részletek

    >>
ARCHÍVUM RSS

Légy tudatos! Gazdaságilag is megéri!

közzétéve: 2017-08-25 16:33

Légy jelen a pillanatban, légy tudatos a munkatársaiddal egy adott szituációban és légy tudatos a munkahelyeden, mert megéri – nagyjából így foglalhatnánk össze a Kreatív Kolozsvár Kávézó tudatossággal és egyensúllyal foglalkozó tematikus blokkját a Kolozsvári Magyar Napokon. Három teljesen különböző tovább »

Hogyan építs márkát olcsón?

közzétéve: 2017-08-23 10:22

Sokan attól félnek, hogy mivel nincs annyi pénzük, mint a multicégeknek, nem is tudnak márkát építeni. Mészáros Róbert branding tanácsadó, a BrandBirds alapítója szerint viszont a kisvállalkozásoknak valójában nem is feltétlenül van szükségük pénzre ahhoz, hogy erős márkát hozzanak létre. tovább »

Brassó, Kolozsvár és Temesvár. Versenytársak vagy inkább partnerek?

közzétéve: 2017-08-18 10:12

Milyen a brassói, a kolozsvári és a temesvári startup ökoszisztéma? Milyen közös nehézségekkel néznek szembe ezekben a városokban, illetve vannak-e olyan együttműködési lehetőségek, amelyekkel segíthetnék egymást abban, hogy végre legyenek erdélyi sikertörténeteink is? És milyen szerepe lehetne Sepsiszentgyörgynek abban, hogy tovább »

Jövőre is folytatódik a Kreatív Kolozsvár, most az évadzárón jártunk

közzétéve: 2017-06-28 15:01

Kedd este tartották a Kreatív Kolozsvár évadzáró eseményét, a Kplusz Opent az Életfa Családsegítő Egyesület udvarán. A laza hangulatú találkozón: ETDK-résztvevők beszéltek a pályaválasztási lehetőségeikről, illetve szempontjaikról; kézművesek mutatkoztak be, és mutatták be termékeiket; illetve fiatal vállalkozók mondták el a tovább »

Meg lehet teremteni egy átlagkeresetet egy webáruház elindításából?

közzétéve: 2017-06-06 12:27

Miért alapít valaki webáruházat? Perényi András szerint az egyik ok, hogy szabadabb életet lehessen élni. Az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa, több online vállalkozás és webáruház üzemeltetője saját bevallása szerint azért indult el az online kereskedelem irányába, mert úgy érezte, hogy tovább »

Hogyan juthat el helyi zenekar nemzetközi fesztiválok nagyszínpadára?

közzétéve: 2017-03-28 10:44

Nem irreális az, hogy helyi zenekarok elérjenek európai helyszíneket. Vannak ugyanis olyan stratégiák, amelyekkel pénzt és befektetett munkát nem sajnálva el lehet jutni európai fesztiválokra is, ahonnan aztán bármi lehet – mondta Jeges Zsolt, a MamaZone kiadó vezetője, zenei producer tovább »

Emelt szintű vállalkozói workshopokat szervez a Kreatív Kolozsvár

közzétéve: 2017-03-22 18:37

Növekedésorientált vállalkozási stratégiákról és a menedzseri szerepkörről szólnak a Kreatív Kolozsvár által meghirdetett emelt szintű vállalkozói workshopok. A két és fél napos képzés résztvevői személyre szabott tanácsokat kaphatnak a trénerektől, egyéni konzultációkon vehetnek részt, illetve a kapcsolati hálójukat bővíthetik. Mindkét tovább »

A siker titka a globális gondolkodás. Kreatívoknak és startuppereknek tartottak konferenciát

közzétéve: 2017-03-02 18:16

Kreatívok és startupperek találkoztak a PONT Csoport által szervezett konferencián kedden, 2017. február 28-án a kolozsvári Impact HUB-ban. Hild Imre befektetési szakértő, illetve Bodnár Zsigmond startup alapító voltak a konferencia előadói. A meghívott előadók által, a PONT Csoport, egy globális tovább »

Szerezd meg a legjobb állást automatizált videóinterjúval!

közzétéve: 2017-02-28 14:06

A cégeknek százszámra beérkező önéletrajzokból kell kiválasztania azt a néhány jelentkezőt, akit személyesen is meghallgatnak. Így nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Sok modernebb gondolkodású cég ezért automatizált videointerjút használ, hogy több jelöltet megismerhessenek. Mi az az automatizált videointerjú? Hasonló egy tovább »

Öt vállalkozás került befektetési célegyenesbe a Kreatív Kolozsvár pitchversenyén

közzétéve: 2017-02-26 21:50

10 erdélyi vállalkozói csapat versenyzett a Kreatív Kolozsvár pitchversenyén pénteken, február 24-én, Kolozsváron a K+ közösségi térben. Kézműves sörgyártás, biciklis futárszolgálat, 3D nyomtatással készülő pavilonok, online értékesítés, iBeacon technológiás sport app, youth hostel, egyedi Food Design-nal ellátott luxus catering és tovább »